CHIRURGIE DENTARA

Chirurgie dentara cabinet stomatologic sector 2 No PainDe regula, chirugia dentara este un motiv de teama pentru multe dintre persoanele la care este necesar sa se intervina chirugical pentru diverse afectiuni stomatologice.

La cabinetul stomatologic No Pain, acest sentiment pe care il incearca chiar si involuntar multi pacienti, nu este justificat. In aceasta clinica de stomatologie se ofera tratamente chirugicale complexe ce nu implica disconfort.

Uneori, dupa o interventie chirurgicala orala minora, este posibil ca persoana in cauza sa aiba dureri, sangerari si umflaturi.

O ingrijire adecvata dupa realizarea interventiei de chirurgie dentara va ajuta la o vindecare rapida si corecta.

Cele mai frecvente interventii chirurgicale stomatologice la adulti sunt extractiile dentare, foarte necesare atunci cand dintele afectat nu mai poate fi salvat prin aplicarea altor proceduri stomatologice, sau cand exista motive ce tin de ortodontie.

De asemenea, chirugia dentara sta la baza implanturilor dentare si a puntilor dentare, proceduri de inlocuire a unui dinte natural extras din cauza unor afectiuni grave.

Mai mult de atat,

chirurgia dentara reprezinta solutia optima pentru cazurile mai complicate precum: canini inclusi, incizia abceselor periosoase cu punct de plecare dentar, chisturi maxilare, chiuretaj periapical, granulom apical, molari de minte inclusi sau semiinclusi, extractii dentare prin alveolotomie, augumentari osoase, amputatii s.a.m.d.

Chirurgia orala la copii este o interventie care poate fi practicata cu scop curativ, interceptiv si/sau de prevenire. Indicatiile si tehnicile sale trebuie sa ia în considerare caracteristicile anatomice, fiziologice si psihologice ale pacientilor tineri.

Chirurgia orala la copii se poate adresa atat tesuturilor moi cat si tesuturilor dure. Cele mai frecvente interventii chirurgicale la copii sunt extractiile dentare. Deseori, molarii copiilor sunt compromisi intr-o masura atat de mare incat nu mai pot fi salvati prin proceduri stomatologice obisnuite.

In astfel de situatii se recomanda eliminarea lor printr-o interventie chirurgicala simpla. De asemenea, extractia este recomandata si in cazul copiilor care au mai multi dinti decat este normal. Sunt si cazuri in care copiilor le este recomandata germectomia, o procedura chirurgicala care implica extragerea unui dinte în stare de formare, sau interventii de chirugie muco-gingivala.

Bineinteles ca aria de aplicare a chirugiei dentare este cu mult mai mare decat am reusit sa cuprindem in cele mentionate anterior. Specialistii No Pain va pot informa corect cu privire la acest subiect, recomandand solutiile cele mai bune, in functie de afectiunile pacientului.