TRATAMENTE STOMATOLOGICE

Tratamente stomatologice sector 2

Cabinetul stomatologic No Pain reprezinta prima optiune a pacientilor care isi doresc sa scape rapid, sigur si fara dureri de orice afectiuni dentare.

Consultatia dentara este prima interactiune dintre pacient si medic. Aceasta etapa este foarte importanta, pentru ca acum se stabilesc cateva dintre elementele esentiale ale unui tratament dentar reusit.

La cabinetul stomatologic No Pain reusim sa gasim cele mai bune solutii de tratament pentru pacientii nostri!

Implant dentar

Folosirea implantului dentar ofera mai multe beneficii care sunt specifice dintilor naturali. Implantul reuseste sa ofere o priza foarte buna, fiind integrat in tesutul osos si permitand refacerea coroanei sau protezarea mobila si reluarea functiilor masticatorii. Inserarea unui implant dentar opreste procesul natural de migrare a dintilor.

Chirurgie dentara

Inaintea interventiilor chirurgicale dentare, dar si periodic dupa acestea, este necesara in cele mai multe cazuri o igienizare completa a cavitatii bucale (detartraj, periaj profesional, air flow) pentru a preveni apariția infecțiilor. Extractia dentara este cea mai intalnita procedura de chirurgie dentara.

Estetica dentara

Albirea dintilor este una din cele mai populare proceduri dentare. Vizitele periodice la dentist si o curatare profesionala a dintilor ajuta la pastrarea sanatatii dintilor, insa pentru a obtine un rezultat estetic superior este nevoie si de procedura de albire profesionala efectuata in cabinetul stomatologic No Pain.

Endodontie

Endodontie (in traducere “interiorul dintelui”) are ca obiect tratamentul canalelor dintilor al caror nerv este afectat, pentru a putea pastra dintele, sau cel putin radacinile acestuia. Pastrarea dintelui natural este deosebit de importanta pentru mentinerea functiilor aparatului dento-maxilar.

Ortodontie

Ortodontia este ramura medicinii dentare ce se ocupa cu rezolvarea problemelor de malocluzie (inchiderea gurii) si malpozitie a dintilor (incorecta aliniere a dintilor). In cazul adultilor, tratamentul ortodontic poate sa dureze mai mult si sa fie mai complex. Aceste afectiuni sunt des intalnite la copii si adolescenti.

Parodontologie

Inflamatiile gingiei ca raspuns al organismului la agresiunea microbiana sunt traduse prin sangerari gingivale care duc la aparitia bolilor gingivale. Acestea, netratate la timp, evolueaza in profunzime si duc la afectiuni parodontale ce favorizeaza crearea infectiilor, inflamatiilor si, in final, la pierderea dintilor.

Protetica dentara

Protetica dentara (reconstructia danturii) este o ramura importanta in stomatologie si se ocupa cu reconstructia danturii prin lucrari protetice diverse, printre care: coroane de portelan/ceramica  pe diferite suporturi cum ar fi coroane portelan pe suport de aur platinat, coroane din portelan pe suport de aur paladiu.