TESTIMONIALE - CE SPUN PACIENTII NOSTRI

Testimoniale pacienti cabinet No Pain. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane si fatete dentare, ei sunt cei carora le multumim ca
ne-au ales ca parteneri in obtinerea unui zambet la care au visat.

Mi-a placut foarte mult cum a lucrat domnul doctor stomatolog Raul (diverse carii) precum si domnul doctor chirurg care m-au tratat. Am avut de extras masele de.minte, o procedura chirurgicala de care ma temeam si care s-a dovedit mai usor de trecut decat ma asteptam si cu o recuperare rapida, motiv pentru care voi reveni si pentru restul extractiilor.

NicoPacient

Buna ziua,
Si eu am trecut pe la cabinetul dumneavoastra cu o problema medicala - maseaua de minte si cateva plombite si am fost extrem de placut surprinsa de profesionalismul personalului medical si de atmosfera din cabinet. Totul a decurs fara nici o durere exact ca si logo-ul cabinetului "No Pain".
Va multumesc frumos ca existati

Anca BurciuPacient

Am fost de mai multe ori la Cabinetul Stomatologic No Pain.  Daca aveti frica de dentist, va recomand cu drag si voua sa va duceti. Veti fi primiti cu caldura, iar medicii vor face tot posibilul sa nu simtiti nici o durere.

Vesa AlexandruPacient

De mică am avut frică de stomatolog și am stat departe de el. Tocmai de aceea, acum, la 26 de ani, port un aparat dentar.
Însă, acum un an, chiar pe 5 octombrie,  fără nicio recomandare, am bătut la ușa cabinetului No Pain. M-a întâmpinat doamna Emilia Bendeac, cu zâmbetul larg, de parcă ne cunoșteam de-o viață. Din acel moment, teama de stomatolog a dispărut. Ulterior, și problemele mele.
Pentru întreaga echipă am cuvinte sincere de laudă și recomand acest cabinet tuturor!
Tot pe această cale, mulțumesc!
Mulțumesc dnei Emilia pentru modul în care mă tratează de fiecare dată când merg la consultație, mulțumesc dlui Andrei Dandara pentru răbdare și profesionalism, mulțumesc dnei Romina Pavlovici pentru actualul și viitorul meu zâmbet!

IlonaPacient

Atmosfera placuta, personal amabil si profesionist care te face sa uiti de vestitele temeri de dentist!

AngelaPacient

Merg de trei ani la acest cabinet si sunt multumita de profesionalismul si amabilitatea medicilor.  Sunt o echipa unita condusa de un cadru medical care stie sa-ti vorbeasca si sa-ti aduca o stare de bine. Tarifele sunt bune, dar cel mai important este ca te simti in siguranta. Tot aici imi aduc si copilul, care are acum o dantura perfecta.
Multumesc intregii echipe!

Eliza ChiritaPacient

Ma numesc Strati Mariana, pacienta a cabinetului dvs veche si viitoare! Tin sa va apreciez pentru servicile profesioanale pe care le oferiti  pentru dantura perfecta pe care mi-ati facut-o si doresc pe aceasta cale sa va multumesc! Recomand din suflet acest cabinet cu atmosfera de familie si doctori ffff  buni!

Strati MarianaPacient

Merg intotdeauna cu incredere si cu placere, inclusiv cu fiul meu, la Cabinetul Stomatologic No Pain.  E un cabinet cu medici super si nu m-au dezamagit niciodata. Il recomand cu mare caldura pe dl. Doctor Stomatolog Raul Serbanescu care lucreaza la clinica. Este absolut minunat, calm, punctual, iti explica programul de tratament cu termeni simpli, pe intelesul tuturor, iar preturile sunt OK, nu sunt sarite. Daca chiar aveti nevoie de cineva care sa lucreze cu grija, sa nu va jecmaneasca si sa aveti rezultate spectaculoase merita sa faceti o programare la Clinica No Pain. O sa va convingeti numai de la consultatie de ce poate face!

R. CiobotaruPacient